Gott nytt år!

Gott Nytt År!

Hoppas ni får ett underbart nyår!

Ha det bäst!


Nyårs outfiten

Nyårs outfiten

Ingen riktigt snygg outfit men orkade inte klä upp mig så mycket.
Kavaj från HM
Jeans från JC
Linne från JC



Hur ska du fira?

Hej folket!
Hur mår ni idag? Är ni taggade inför nyår? Jag är väl inte direkt taggad ska inte göra så mycket, hehe... blir lite god mat med familjen och raketer med Julia men det blir nog en bra start! Hur ska ni fira nyår?:)

2010

Snart är det 2011 det känns sjukt fel, 2010 har verkligen gått sjukt fort eller hur? Jag kommer ihåg förra nyårsafton så himla väl, som om det var igår. Jag var i stockholm på skansen med min vän Hanna. Vi bodde på hotell och hade grymt kul!
Det här året har det hänt väldigt mycket saker. Det har varit mycket lycka,glädje och även tårar. Jag har upplevt kärlek, jag har upplevt svek, jag har fått nya vänner och nya grejer ;)

Bilder från kärleks året 2010:






















Det här är lite av sakerna som har hänt 2010, har inte så många bilder är hos min pappa.

some good shit ;)








Ett sista ögonblick!

JO det var nog den här dagen!
det var ett lyckligt ögonblick :)

Stockholm!

Bilder från dagen!




Snygga bilder, vi tog inga flera haha ;)

Rolig dag rolig dag!

NI måste läsa vid pilen där nere!

Hej ledsen för dålig uppdaterning, men åkte in till Stockholm med Julia vid tolv ungefär. Först gick vi på stan och shoppade lite, jag köpte en rosa "magtröja" på HM och strumpor hehe var tvungen att köpa det. Jag och Julia bestämmer oss för att gå på ett litet tunnelbans äventur kul ;) Vi skulle åka till kungsträdgården som vi brukade men när vi kom dit hade vi helt glömt bort hur man går tillbaka till åhlens city, haha. Så vi lyckades komma till stureplan så vi fick gå runt allt och Julia fick panik haha eftersom bion vi skulle se började tio i och klockan var tjugo i. Till slut efter ha gått runt på stureplan som yra höns så hitta vi tillbaka precis till bion. Jag och Julia hade bokat biljetter till Easy A.

Det var en riktigt riktigt bra film jag själv tyckte den var sjukt rolig, haha. Innan filmen skulle börja så kom det en tjej från Sf och berätta lite och sa att det var en tjej komedi, och det satt ganska många killar där så när hon säger det hör man alla killar sucka, HAHA. Det var sjukt kul att höra ;) Jag själv tycker kaske inte att man kan säga att det är en "tjej" film. Vad är egentligen en tjej och kill film, killar kan gilla sånna här filmer också. Jag tycker ni killar också borde se den!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

|
|
|
v

När filmen sluta så var det dags att gå till tåget och åka hem. Vi kom ganska tidigt till stationen för tåget gick 19:12 och vi var där 18:40 typ. Så vi satt oss på en bänk och snacka. Sen var klockan tolv över och vi sätter oss på tåget. När vi satt oss ser vi att en alkholist kommer och ska sätta sig brevid oss både jag och Julia mimmar för oss nej nej sätt dig inte här. Men så klart satte han sig där.. Med alkholisten kom det en familj, en pappa som var utlänsk fast hade bott i sverige i 16 år och hans bror som hade bott där i 3 månader. Pappan började snacka med mig och jag lovar han borde bli komiker, haha. Han har alltså utlänsk dialekt.

Pappan- Han sitter och snackar med alkholisten och alkholisten säger att han kommer från lulle. Pappan svara och frågar om det ligger i sverige eller om dom pratar ett annat språk eftersom han hör inte vad alkholisten säger eftersom han är påverkad.

Pappan- han kollar på mig och frågar om jag förstår vad han säger.

Jag- Jag skrattar och säger haha lite då och då.

Pappan- Jag har bott här i 16 år men fattar fortfarande inget av vad han säger.

Jag- jag skrattar och kollar bort.

Pappan- Aa han som sitter där borta med dom gröna byxorna är min bror han har bott i sverige i två månader, kolla på han, han försöker se ut som han förstår men han förstår ingenting av vad alkholisten säger.

Jag- Jag skrattar och säger nehe.

Pappan- Kolla hans gröna byxor, vad ska mamma säga om det shallas.

Jag- haha, nej jag vet inte men det är ju snyggt och mode nu.

Pappan- vadå mode vem är han?? min mamma vet inte vem mode är. Kolla han har också en sån där scarf, det har man bara när man är sjuk ju.

Jag- haha, ja men det är ju snyggt.

Pappan- om jag skulle skicka en bild till min mamma hon skulle tro han är sjuk.

Ida- haha nej då.

Pappan- vi ska till södertälje men på nyår ska min bror till stockholm och han ska ha på sig sina nya rosa byxor, shallas,  jag undrar om han har blivit bög. Rosa byxor han kanske kommer bli våldtagen?

Ida- Hahaha, nejdå det tror jag inte det är nog snyggt.

Pappan- min mamma skulle dödat honom..

Hahah han var så gryumt kul det där var bara hälften av det han sa, gjorde det lite kortare men jag och Julia höll på att skratta ihjäl oss...

Han sa också vid något tillfälle att han var svart skalle, haha älskar när dom tycker det själv, haha han var så grymt kul!




Hej alla söta!

Hej alla söta hur mår ni idag?
Jag mår riktigt toppen bra! Känns riktigt bra att vara på G igen eftersom imorgon sticker jag till stockholm med Julia. Det ska bli riktigt kul för har inte gjort något med kompisar på länge så är riktigt taggad :)
Idag ska jag till pappa för på söndag åker vi till fjällen och åker skidor med kusinerna! Vi brukade åka varje år men förra året åkte vi till spaninen istället för fjällen så jag är riktigt taggad inför att åka skidor i en vecka! :D
Jag har inte så mycket att säga, bloggar mera senare.
Det är jätte skönt att jag snart har gjort klart hela listan jag har varit sjukt duktig eller hur?
Ha det bra så länge puss!




Osminkade bilder från idag

dag 28, det här saknar jag.

Jag saknar väldigt mycket det gör väl alla?
Jag saknar speciellt personer som har försvunnit ur mitt liv.
Vänner jag inte har träffat på länge.
Jag saknar gammla minnen, händelser.

Det finns mycket.
En person jag saknar extra mycket är min morfar..

Tråkigt ja vet...

Bloggen ser riktigt riktigt tråkig ut nu.. men det är ju vinter eller hur?
nej men ska fixa något bättre men det får vara såhär så länge...


Random bild

Jaaa...

Sitter med in brors mobil och ska försöka laga den om jag gör det får jag hundra kronor... haha... ja vad ska jag säga kommer säkert klara det eftersom jag är så smart och vet mycket om mobiler... ;)
och allvaligt någon som har en htc!? ;)

Ändrar bloggen

Jag håller på att fixa om bloggen, så det kan se lite konstigt ut då och då. Så nu vet ni varför!

morning

Tjena alla goa!
Hur har eran morgon varit? min har i allafall varit sjukt seg.
Jag kom och tänka på att det kanske är dags att ta bort "jul temat" på min blogg eller?
Jag ska försöka hitta på något annat kul. Så det är det jag ska göra nu. Idag har jag bara vilat eftersom jag är lite kraslig och vill inte bli sjuk tills nyår! Det är nog inte så kul att ligga sjuk på nyår? Jag kommer strax tillbaka med några till inlägg. Ha det bra så länge!

Gårdagens







Målat naglarna, härligt


Dag 27, min favorit plats

Min favorit plats...'
Jag har egentligen ingen favoritplats inte vad jag kan komma på. Men det bästa jag vet är att sitta ute på sommaren i solen och bara läsa en bok eller bara helt enkelt ta det lugnt för mig själv. Känna värmen på kroppen och kolla på den klar blåa himlen och dröma mig bort.
När det inte är varmt som nu på vintern så tycker jag det är jätte mysigt att sitta på en fönster bräda. Visst det här kanske låter lite udda men jag gillar det. Bara att sitta för sig själv och tänka egenom sina tankar.

Låter som omm jag är värsta.. haha aja, där fick ni veta lite :)

Gulliga skidglasögon

Har inte kunnat blogga idag eftersom min bror har haft datan... Men nu har jag tagit över den.... ;)
Idag har jag haft sjukt ont i huvudet och halsen så det blev ingen träning för mig.
I natt har jag sovit jätte dåligt så är ganska trött, Vet inte varför men kunde inte sova var väl orolig för något kanske?
Såg på "skräck" serien på ettan igår, klarar verkligen inte att kolla på sånt när det handlar om våldtäkter. Jag vet inte riktigt vad som är problemet med mig, haha. När det är svenska serier tänker jag mer på det efter än om det är utlänska serier. Klarar kolla på när det är mord och sånt men det är något med våldtäkter... Låter som ett litet barn men det är obehaligt.
Vet inte om det var därför jag sov så dåligt men troligtvis så var det väl så , haha.

Igår spenderade jag min kväll hos mormor så bloggade inte då. Vi åt mat och sen fika vi lite och snacka lite skit ;) Sen kom jag hem vid kanske halv elva, elva.

Juste var ju hos min pappa i lördags och fick gulliga skidglasögon och eftersom jag inte hade med mig min USB sladd så får ni se dom nu istället.


Gulliga right? ;)

Dag 26, mina rädslor.

Gud.. jag har många rädslor.
Min största rädsla är att förlora sina nära och kära. Tänk om dom en dag bara var bort dom fanns inte längre? Hur skulle man klara sig då? Det är sjukt läskigt att tänka på att dom faktiskt en dag kan försvinna. Det är den största rädslan och det kommer det alltid att vara.
Jag är också rädd för sånna här små rädslor som tex. mörker, ja det är det enda jag kommer på just nu men det finns  annat också som man kanske inte tänker på?


what if we were made for eatch other?

Nu ska jag hoppa in i dushen, sedan gå ut med hunden, sedan fortsätter jag hem till min mamma, Fixar mig lite till sen går jag över till mormor, härligt.

Letters to juliet

Jag har precis kollat klart på letters to juliet igen.. älskar filmen den är romatisk "rolig" sorgsen. Ni som inte har sett den måste se den! Det är verkligen en film som är värd att se. Jag börjar gråta varje gång hehe.
Om ni gillar kärleks filmer är det här något för er!
Sophie och hennes man ska åka till italien på en "bröllopsresa" men istället blir det än affärsresa för Sophies man, och dom spenderar ingen tid med varandra. Sophie blir en av juliets sekreterare och hittar ett 50 år gammalt brev.. Hon förändrar allt.

Inte världens bästa förklaring men allvarligt ni måste se den!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


tävling!

Jag är med i sarah tjulanders tävling!
Klicka på hennes namn och checka in hennes blogg!

Hennes blogg är verkligen sjukt bra, jag följer den varje dag. Den är verkligen intresan att läsa och hon har alltid något kul på gång! Ni borde verkligen läsa den!
Hon är sjukt söt och hon verkar super sjyst!

Lite gulliga bilder från min barndom ;)



jaahaaaa

Har precis kollat klart på någon musikal sräck film lite annorlunda men helt okej. Jag fatta inte riktigt men jag kom in i filmen kanske i mitten. För innan det hade jag sätt på den svenska "skräck/mord kommisarie" serien på svt.Ganska bra och det var lite halv söta killar med också ett plus poäng. Får bara hoppas att jag kan sova.. ;)
Imorgon ska jag till min mormor på ännu en jul middag. Det känns som om julen aldrig tar slut eller? haha.

Juste på dag 25 så fatta jag inte frågan, tyuvärr får ni inget svar på den. det stod bara en första och då kom jag att en fösrta kram,haha nej e´men aa. så ja där har ni det ;)

jag är en nörd

Nu ska jag spel wii och nörda lite, shit vad cool jag är nu!
har det bra allesammans!

Jag känner behovet av en systemakmera...
said face...

Pappa

Sitter nu hos pappa och har fått mera julklappar. Fick Skidglasögon, skidstumpor och en "resa'" till fjällen i en vecka!
Av farmor fick jag 1000 spänn! riktigt jävla nice!
Vi ska snart äta lunch mums mums. Jag är riktigt hungrig faktiskt!
Senare ska jag sticka till Julia och ge henne hennes julklapp i efterskott. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Hade med mig min kamera men glömde USB sladden så ni får tyvärr inga bilder.
Jag vet vad jag ska göra med mina pengar nu. Egentligen skulle jag fått en sytemkamera när jag fyllde år men aa det blev lite strul så det blev inte så. Men nu ska jag spara pengar till en systemkamera eller en data, haha. Men vill verkligen ha en systemkamera!

snabba frågor har du svaren?

Jag är sjuukt trött, är det kanske dags att gå och lägga sig?
Imorgon eller kanske ska säga idag klockan är ju tolv, men aja, då är det en ny dag och mer julklappar. Jag ska få lite från pappas sida. Fast farmor är i italien så jag får väl av henne när hon kommer hem.

Jag tänkte fråga er om ni har några bestämda planer inför nyår?
Jag har inte direkt några planer.. Hoppas på att jag hittar på något kul att göra!

Dom sa ju att 2010 skulle vara kärlekens år, har det varit kärlekens år för er?
Jag vet inte precis om det har varit mitt kärleks år, men kär blev ja ju så, haha! ;)




dag 24, det här får mig gråta.

Nej nu är det julafton sånt ska vi inte tänka på nu!
Bara glada tankar här!




Lite julklappar

gud, det känns som om man har gått upp hundra kilon efter all mat. Jag tror jag kommer spy snart asså, haha. Men det är så julen ska vara inte sant? Härlig känsla, julkänsla ;)
Jag fick jätte fina presenter me har fortfarande inte fått allt än, har pappas släkt kvar.


Dålig bild men min outfit idag!





haha, orkar inte ladda över fler grejer, men fick kläder, smycken, pengar, smink och grejer.. :p

Fick ni vad ni önska er och hade ni en bra jul!?

från mig till er!




Er julklapp från mig till er... En jul kyss... ;)

you love it right?

God jul!

G o d J u l!

Hoppas ni får en riktigt mysig Jul allesammans!
Hoppas ni får alla julklappar ni vill ha!


Dagens fråga?

vad tror DU att du kommer få i julklapp?


HAHAHAHHHAHHA

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Dag 23, det här får mig må bättre.

Ja det finns mycket som får mig må bättre.
Att träffa mina vänner får mig att mnå sjuukt bra!
Att se min mamma vara lycklig får mig att må bra.
Att veta att det är folk som bryr sig om mig får mig att må bättre.
Att höra någon säga Jag älskar dig får mig att må bra.
Det är mycket som får mig må bra.

Julklappar hela dagen lång.

Har äntligen kommit hem från södertälje, åkte dit vid tio och är kom hem kvart över fem... Snacka om jobbig dag men jag har äntligen fixat alla julklappar jag kanske köpte 6-8 julklappar. Jag var tvungen att köpa lite till mig själv oxå.. hehe ;)


Bh utan band från BikBok.
Blus från HM.
strumpbyxor från BikBok.
Popcorn grej från...
köpte puder också, eller min bror köpte det åt mig för mina pengar var slut..

Riktigt kul match!

har precis dushat efter en riktigt rolig match! Först åt vi julbord med hockey laget riktigt mysigt ;)
Sen efter det var det match, tränarna delade upp olika lag så det blev blandat kille och tjej. Matchen blev 4-4 men sen hade vi tid kvar så vi spela lite till och då var jag trött så jag "råka" släppa in ett mål ;) Sen blev det lite straffar gick rikitgt bra! :D

Ni var sjukt bra killar!
Tjejer ni vet redan att ni är bra ;)

Coolt

HERREGUD!?
Läste på en blogg att det var typ månförmörkelse igår? Det var det som va så otroligt konstigt med månen. Jag och julia var ute och åkte pulka och så såg vi att månnen var ganska stor och typ lila, vi fatta inte varför men nu hajar jag. Fett ballt jag har sett månförmörkelsen.. ;)


Vi försökte ta kort, hehe

Man blir irriterad

GUD! det finns inget värre än att vänta på när något laddar på datan. Man kollar hela tiden för att se om det har laddat klart men man blir alltid lika besviken, haha.
Är det bara jag som har dåligt tålamod?

Julklappas öppning med alex,julia och hanna










Julklappar jag fick av dom underbarste :)


dag 21, ett till ögonblick

Godmorgon alla vakna!
Igår som ni kanske märkte glömde jag skriva om dag 21 så jag gjorde ett snabbt videoinlägg om det. För jag hinner inte skriva. Jag ska iväg klockan halv elva och jag har inte fixat mig alls. Jag är nyvaken så jag ser kanske lite trött ut...


Jag säger eeeh typ hundra gånger, det är en vanna jag nåste ta bort.. hehe.
Jag är trött så acceptera det, haha

gästbloggning.

ida förlåt att jag logga in.
men jag måste bara säga att ida du är fan den bästa som finns , du ger sån jävla energi till mig ,
tänk som en tacos utan köttfärch , de e jag fan utan dig , du är som himel och jord för mig , klara mig inte utan dig ,
vi har våra peridoer , de  vet både du och jag eller hur  ?
jag tror ialla fall de lutar åt de posetiva hållet eller va säger du ?
jag hoppas det iallafall.
men våra minnen e sjukt roliga !
när vi va som mest tajta jag minns när jag va med typ elin någon dag så frågade mamma om vi bråkade eller något..
man ba shit , men jag tog de som en komplimang.
jag har tagit een till grej som kompliman när folk säger att vi är lika , vissa trodde ju att vi var syskon för vi va så mycket .. omg minnen !
och när vi är , tänk lixom i oskarshamn , de va typ vi två... hahh hon va ju kanske liite utmobbad om man tänker efter , vi skrattaåt henne när hon va arg & när vi byggde kort hus gaaadamn !

och när vi är , driver du med mig , fan va vi skrattar , vi skrattar åt seriöst de mesta.
när vi strippade , fyfan !

jagälskar dig så jävla mycket ida, hoppas du vet de!
vi växte upp tsm och ska då dö tsm!



// sofie


btw , hoppas du inte blev arg för inlägget!

snabba ;)


magi


undrbar dag i snön



Vi ska till backen inte baken haha ;)

ett litet smakprov satts säga



Ett litet smak prov från dagen, mer kommer det.

Bilden blev inte så bra

Kolla vad jag fick av gulliga sofie, as cool tröja tycker jag i alla fall. Tack sofie!
Din julklapp kommer på torsdag!
Älskar dig (L)

pulka dag!

Hej hej!
Kom precis in från tvättstugan. Idag har jag varit med Julia och vi har haft pulka dag otroligt kul! Det kommer komma filmer och massa skoj från bloggen det är bara att vänta, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... ;)

Ha det bra så länge!

pulka dag!

Hej hej!
Kom precis in från tvättstugan. Idag har jag varit med Julia och vi har haft pulka dag otroligt kul! Det kommer komma filmer och massa skoj från bloggen det är bara att vänta, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... ;)

Ha det bra så länge!

peace

Time to sleep!
peace & love!

älska!

Älskar denna verisionen av poker face!


Just nu...


kolla in på hennes blogg

Ni underbara läsare kan väl vara ännu underbara att klicka här och kommentera och följa den här underbaraste blogg!


dag 22, det här upprör mig.

Det finns mycket som upprör mig.
Bråka med vänner eller familjen, Allt bråk gör mig upprörd. Fölora personer som har betyder mycket för än, någon som man vet inte kommer komma tillbaka det blir jag upprörd av.  Det finns nog ingen som någonsin aldrig varit upprörd för det har vi alla varit någon gång?
Det finns inte så mycket mer att säga.

Fölåt, tar ut min tråkhet på bloggen..... (;

Jag är en arg djävul!



Nej jag är en snäll liten oskyldig ängel.


Love love love?


Cool bild jag gjorde visst? (;

hem från träningen

Är precis klar efter träningen efter jag  har dushat och så. Träningen gick väl sådär. Fast jag är nöjd i alla fall. Det var sjukt skönt att träna igen!
På onsdag blir det match mot 97:orna i hockeyn istället för träning. Först ska vi äta lite julbord och sånt juligt!

träning

Ska snart dra på träning, är sjukt taggad! har inte tränat på över en vecka så nu jävlar!


mat mat mat..

Nu ska proffset laga mat!
wiss me good luck (Y)


Dag 20, den här månaden.


Det är såklart mycket mer som har hänt och kommer hända men det här får bli bra!

nolita no anorexia!

Jag har kollat lite på jessica simpson the price of beauty. Det är verkligen ett sjukt bra program när man inser hur andra folk har det i anda länder. Jag satt och kolla på när dom var i Paris. Dom träffade en tjej som var model som hade fått anorexia. Det var en fashion designer som sa åt henne att hon måste gå ner 10 kilo för att någonsin komma in i model världen. Hon bestämde sig för att sluta äta och nu har hon anorexia. Det hade gick så långt att hon hamnade i koma, läkarna skulle precis ge upp hoppet på henne men hon hade turen att överleva. Det var då hon bestämde sig för att börja äta smått igen. Hon startade en kampanj för unga som ville bli modeler att dom inte ska sluta äta!
Kampanjen startade 2007. Det är en gammal kampanj som har varit i många tiningar men jag var tvungen att visa er. Det här är verkligen hemskt.


Såhär såg isabelle ut när hon skulle starta sin kampanj.
Kom ihåg det är fel att sluta äta.

Klicka här för att komma till intervjun med den franska isabelle.
Scrolla ner så hittar du videon.

God night

Nu ska jag sticka från datan ;)
Ida måste få sin skönhets sömn, haah ;)
Förlåt, vet inte vad som är felet på mig idag, hahaahha

GODNATT!

Rolig humoR?



Jag har en idé men måste komma på vad det är först....

Hjärta med läpparna är coolt


Jag vil också vara cool och kunna göra ett hjärta med läpparna, men nej så het kan jag inte vara :o

SKRATTATAK

en sak vet jag och det är att jag är jävligt onormal och sitter och skrattar med mig själv... Jag kan inte sluta skratta, HAHAAHA.




HAHAHAHAHAH

Världens skönaste killar!


kan inte sluta skratta

Jag just nu. Sitter för mig själv och kan inte sluta skratta, hahah



HAHAH NICE BILD!

Me and julia love it!

RoCkInG aRoUnD ThE cHrIsMaS tREe!


Låten äger ju faan. Jag och julia har fastnat på den...

bjussar på bilden

Tjenare!
Har precis kollat på tv. Kollade lite på parlamentet, gud det är verkligen ett sjukt roligt program! Mina planer blev helt från det jag hade planerat. Jag skulle ju gått och kollat på Junior matchen, men så blev det inte för att jag hade ont i huvudet. Så var hemma och chillade lite.


bjuder på den coola bilden ;)

Dag 19, detta ångrar jag.

Oj gud va svårt... haha känns som om jag säger så till allt men de här var verkligen svårt.
Det finns många saker jag ångrar, fast egentligen inte. Alla saker har redan hänt så vad är det för mening att tänka att man ångrar det.
Man lär sig ofta av sina misstag. Men visst finns det många saker som jag kanske ångrar som jag skulle viljat göra om. Fast det är mest små saker. Jag har nog aldrig gjort något riktigt stort som jag ångrar. Det kommer väl.. ;)
det var väl det, ha det bra!

all she wants is just that something to hold onto.

tjolahoppsan!
Jag ska snart sticka och kolla påjunior matchen tror jag. Jag är ledsen annika att jag inte kan vara extra målvakt, men jag har fortfarande lite ont i foten och jag vill vara med på träningen i morgon!
Igår kollade  jag på någon film som gick på tv4+. Det var någon svensk "skräck" film, eller typ som beck fast ändå inte. Det handla om några killar som var jägare och dödade massa personer. Den var faktiskt ganska bra!
Förre det kollade jag på någon jul film. Haha jag började nästan gråta i några scener. jag är verkligen as känslig när det gäller filmer, HAHA.
Idag har jag haft det sjukt kul och städat mitt rum.... Fint blev det i alla fall ;)

Ha det bra så länge!


hallå?!

Ska snart gå och fixa mig själv lite fruktsallad mums. Sen ska jag väl kolla på Robinson eller något annat skit program, nej men jag hänger faktiskt inte med alls om vad som är på tv. Kollar nästan aldrig på tv längre. Det var väl idol och så mycket bättre jag kollade på typ.
Jag bloggar kanske senare.
Jag är fortfarande besviken på att ingen av er kommenterar?:o

ha det bra så länge!

Minnen!

Sitter och kollar på gammla bilder, det väcker verkligen upp minnen!
Det är verkligen kul att kolla på gammla bilder det får en att tänka tillbaks.






'









3 doors down.








Världens värdelösa video inlägg


Herregud hör ni hur jag säger prövat kläder, haha!
Jag är så bra på att göra video inlägg

Foto/pröva kläder dag!








Det är helt sjukt, jag hitta min gammla kjol som jag köpte i turkiet när jag var där med
Familjen,sofie,emilia?! Det var ju hundra år sedan


Gulliga strand grejer ;)


school outfit, nej men hitta en liten gullig kjol i garderoben.


Förra årets nyårs kläning.


Mina ögon blev någorlunda bra?


där var det inte lika sminkat.



Dag 18, min favoritfödelsedag.

Gud va svårt. Jag har haft så många födelsedagar, vet inte vilken jag ska välja. Men jag kommer ihåg ett år när jag kanske fyllde 8-9 eller något  sånt. Vi var hos min pappa med släkten. Sen så knackade det och så var det Emilia och Klara dom var mina bästa vänner då. Så då blev jag såklart jätte glad och vi hade jätte roligt. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde precis men jag kommer ihåg att vi hade kul!

Hittar ingen bild på dom. Har alla gammla bilder på pappas data.

ARG

Nehe... Varför funkar det inte att ladda upp video klipp på youtube nurå? Damp.....



Inget planerat

Bloggar lite snabbt här. Idag har jag inga planer alls. Jag ska väl hoppa in i dushen och sen får jag se vad jag hittar på.

Vad ska ni göra idag?

Jag är föör snäll

Jag gör en riktigt god gärning nu!
yeei för mig!

Bröderna karlsson

Har precis kollat klart på bröderna karlsson. Filmen var väl sådär. Med det var några scener som jag typ börja gråta. Jag är en sån person som nästan aldrig gråter men när jag kollar på filmer gråter jag jätte ofta... haha.
Filmen är ganska gammal jo jag vet men jag har inte sett den så ;)
Nu tänkte jag sitta lite vid datan. Sen ska jag nog sova bloggar nog mer sen :)

niiiice

Nu blir det film dax, trevligt trevligt!

Ego boost







Härliga bilder, härligt härligt

Jag är med i ...

Jag är med i  en tävling hos Sara Tjuhlander


Klicka på namnet ovanför för att komma till bloggen.

Dag 17, mitt favorit ämne

Oj vad segt att prata om skolan när man precis har slutat den.. Men men. Mitt favorit ämne jadu.. vad är det egentligen? Jag är inte speciellt bra på något i skolan. Men det jag tycker är kul är Bild och sy slöjd. Absolut INTE träslöjd!  Syslöjd är kanske inte så jätte kul men det är roligare än andra tråkiga ämnen. Jag tycker nog inte skolan är så tråkig egentligen man får vara med sina vänner och det är jätte kul.
jag har inge mer att berätta om mitt favorit ämne. Efter jul lovet kan jag ta kort på min musse pig bild jag gjorde. Det var den ända grejen jag blev någorlunda stolt över!

Jag antar att det var skolan dom mena?

 


mysig bild på klassen ;)


Ett bra start på lovet!



Det blev några bilder dom andra ja... haha.
Jag lärde mig att stå på händer idag!
Ett bra start på lovet!

Jävlar!?


Mysigt mysigt!





JUst nu.

Julmys

Hej jag och julia sitter och myser med lite härlig jul musik
Vi slutade tio idag vi hade bara jul avslutning och nu är det JUL LOV!
Vi ska dricka lite julmust och äta lussekatter, haha lussekatter det är kul att skriva..;) och äta lite fralor.
Älska! Bilder kommer puss!

En tiktigt bra jul låt :

Hej hej hejdå

satt mig vid datan för att göra några snabba inlägg. Jag börjar kvart över åtta. Så har Lite brottom ska borsta min tänder. Men idag klocka tio har jag JUL LOV! älskar det starkt!
Aja måste gå nu, ha det bra puss!

Ni fick min outfit för idag vad tyckte ni?
kanske inte så julit men ändå ;)

outfit today


Tröja från....
Jeans från JC

Face look, Har inge smink på mig.

ana gina show

Ana Gina sow ett program som är värt att kolla på så sjukt bra!
I ♥ Ana Gina show!

Ega till det lite ;)


Gulliga små barn!

Alla ni måste se en bild på mig, Emilia och Sofie när vi var i turkiet för många år sen. Alla ser helt drogade ut undra vad han där bak hade bjudit oss på egentligen, haha


Gulliga vi var eller hur?

Disssa!

Jag borde egentligen diska åt mamma men jag är sååå himla trött...
Men men jag får väl göra något åt henne någon gång, så nu är jag snäll och hjälper min mamma.


Sjukt snygga skor.

Sitter och kollar lite på nelly.com hitta sjukt snygga skor till Julen! Lite sent att beställa men skit samma.





Sjukt snygga eller vad säger ni?!

My fick mig att...

My fick mig att lysna på Panic at the disco och nu är jag beroende!?




Några av låtarna. NI behöver inte gilla okej ? ;)

Dagen med Tobbe och co.

Dagen har varit fett skön och rolig.
Fösrt var det vanlig skol dag... det skippar jag att snacka om, haha.
SEn efter lunch var det "godis frossa" Blev faktiskt riktigt besviken. Vi byte inte godis utan man fick ta sitt eget, och det förstör allt helt.  Vi kollade på någon skum film som hette bröderna grimm tror jag. Den var sjukt skum. Den handla om någon saga eller något. Men den var inte jätte dålig faktiskt. Jag trodde den skulle vara mycket sämre.
Efter skolan skulle jag vara med Tobbe, Sofie ville henka så hon kom med också. Jag bestämde att vi skulle åka pulka så vi gick ut men kom ingenstans för sofie frös... Så jag Tobbe och Thomas hade snöbolls krig typ. Sen gick sofie in till tobbe medans vi andra var på hans studsmatta och snacka lite. TRveligt trevligt.
Efter en stund gick vi in till Sofie och gjorde henne sällskap och kolla på filmen night and day tror jag den heter eller har jag helt fel nu?

Juste innan filmen spelade jag på Tobbes roliga flipperspel! Jag har verkligen en dold talang på det.

Det var min dag hur var eran?
Tog tyvärr inga bilder jag är ledsen.

Dag 16, min första kyss.

Egentligen vill jag inte prata om min första kyss alls.. Jag ångrar det hårt och fattar inte att jag tycket om honom.. Bläääääääää!

Jag kysste min första kille när jag var ganska stor. Jag kanske var elva eller något sånt..hehe. Stor och stor vet jag inte riktigt om jag var, men jag var inte liten direkt för att vara min första kyss.. eller?

Ja jag har inte så mycket om att säga om den. Min första kyss var ju inte direkt "romantisk" den var precis som vilken kyss som helst. Eftersom jag gjorde det inte direkt med en kille jag gillade jätte mycket. Så den blev inte speciell.


Träkigt svar, jag är ledsen.

Är det inte fel att banta när man är ung?

sitter här vi datan och läser några bloggar. Det är jätte många som skriver att dom vill gå ner vikt och att dom går på dieter. Jag själv tycker man inte borde gå på en diet när man är 13-15 år?! Ska man inte leva livet när man är ung? Eller man ska ju leva livet hela livet men jag menar när man är så ung?

Är det bara jag som tycker såhär?


skulle bara lägga till den i schema

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

har du någon bra blogg/hemsida?

Jag har sjukt tråkigt, är det någon som har några bra bloggar eller hemsidor?!
Kommentera så kanske jag läser din blogg!


Gammal bild på karin och evelina.

Random collage


Jag taggar redan jag

Imorgon är edet godis frossa jag sitter här och taggar hårt!
I år ska vi tydligen kolla på film istället för att sitta med faddergruperna tur det!
Godis frossa är när alla i skolan tar med sig godis och sen efter lunchen häller alla lärare upp det i skålar så får man ta så mycket man vill ha. Det är mycket trevligt ;)


Seg dag

dagen har varit sjuukt seg.
Det börjar med att jag försover mig till tio i åtta och vi börjar kvart över, men det var helt otroligt för jag kom ändå inte försent.
Sen halv nio eller något sånt gick jag till vårdcentralen med min knöl. Han sa att det förhoppningsvis skulle läka va sig själv. Jag hoppas verkligen att det gör det!
Sen i skolan var jag verkligen sjukt trött somnade nästan på matten/No. Jag har inte gjort ett enda skit i skolan idag. Förut att jag och Julia hade vårat tal.. haha det gick verkligen sämst för mig. Glömde typ allt ;)
När skol dagen äntligen var slut gickj jag hem och sov i två timmar.. Riktigt SKÖNT!
Ja och nu sitter jag här igen vid datan.

bloggar väl lite mer senare.

Puss!


dag 15, mina drömmar.

vad ska jag skriva om mina drömmar.
Vad är egentligen mina drömmar?
Jag vet inte. Jag vet inte vad jag drömmer om.
Om natten har jag många drömmar.
Drömmar om att bli något har jag inte lika många.
jag har väl någon gång drömmt om att bli känd, Men inte för att sjunga eller spelat teater utan för att ha gjort något bra.
Något som alla tycker är bra och meningsfullt.
Att få fredspriset skulle inte vara fel.
Men det är bara drömmar.

Jah har andra drömmar också och det är att flyta till new york.



Jul känsla








CP fot

Skit ni måste se min CP fot... Stackars mig det värker i hela fötterna nu ;o
Det ser hur äckligt ut som helst.. Men det är bara för att jag har fot skräck ;)


Ser ni knölen :o
Jag blir äcklad av mig själv :o

Dag 14, Det här hade jag på mig idag.

Idag hade jag på mig mina teater kläder så här får ni en bild på det. Har ingen bra bild men jag tror satu har ni kanske får en bättre senare.

Har min brors shorta och ett par jeans och erikas glasögon (fejk)

Musikalen,

Har precis kommit hem från musikalen!
Den blev faktiskt jävligt lyckad. Men jag har tappat bort min kofta, mina nya kofta föör 1000. MIn mamma kommer dööda mig :o
Jag har panik och vet verkligen inte vad jag ska göra eller säga!?

Bilder förre musikalen!






Töntarna, den perfekta looken av moi !








Lite bilder fick ni där. Jag tror någon i publiken har filmat allt så ni kanske kommer få se lite ;)






!

Jag fixade en ny blogg.. Men jag kan verkligen inte byta. Det känns så himla fel, känns som om jag har hela livet här liksom :o

Jag kommer blogga här som vanligt och så får jag se hur jag gör.
Imorgon kommer jag inte hinna blogga något alls, kanske lite i skolan. Efter som jag ska vara i skolan  till åtta men kanske hinner efter.

Ha det bra !
Bilder och filmer kommer ni få se ifrån musikalen det lovar jag!

!

Jag fixade en ny blogg.. Men jag kan verkligen inte byta. Det känns så himla fel, känns som om jag har hela livet här liksom :o

Jag kommer blogga här som vanligt och så får jag se hur jag gör.
Imorgon kommer jag inte hinna blogga något alls, kanske lite i skolan. Efter som jag ska vara i skolan  till åtta men kanske hinner efter.

Ha det bra !
Bilder och filmer kommer ni få se ifrån musikalen det lovar jag!

Chio

Sitter i skolan och ska snart äta mat. Vi har haft gympa  men typ inga var med. Efter maten ska vi träna på musikalen :)

Chhio! 

Dag 13, Den här veckan

Den här veckan ska jag göra ganska mycket chill saker.

Måndag: Då ska jag vara i skolan. På morgonen är det lucia framträdande och fika med klassen. Sen på efter middan är det vanliga lektioner. Fast då kommer vi troligtvis ha musikal träning. Efter skolan ska jag träna hoppas jag i alla fall. Inga av mina föräldrar är hemma på måndag för dom är och kollar på min brors lusse framträdande. Så då måste jag bära ner hela min trunk själv och jag vet inte hur det skulle gå.. På träningen ska vi ha lucia dekorationer på oss. Sen efter träningen ska vi ha lusse mys med Ringette laget. Sen blir det väl att sova.

Tisdag: Först blir det skola, har en riktig lektion och resten av dagen ska vi träna på musikalen. Efter skolan ska vi stanna kvar i skolan och öva ännu mera. Vi ska vara i skolan tills kanske halv åtta. Klockan sex tror jag det är premiär för musikalen.

Onsdag: På onsdag är det helt vanlig dag i skolan. Efter skolan så ska jag träna.

Torsdag: Det är en helt vanlig skol dag, Men efter lunch så är det godis frossa. Så vi ska kolla på film och äta godis mums..!
Efter skolan har jag inget planerat alls. Så får se vad jag hittar på då.

Fredag: Är det jul avslutning! Verkligen sjukt skööönt!
Efter jul avslutningen har jag inget planerat jag tar dagen som den kommer.

Lördag: Ingen aning, njuta av lovet.

Söndag: njuta av lovet ;)

tema vinter

Topp 5 lista om mig själv!

 

5. Jag kommer alltid älska att åka pulka

4. Jag slutade äta snö/istappar för ungefär 2 år sedan.

3. Ibland kan det bli kul att bli mulad om man har blivit jagad ett tag.

2. Bli i kastad i snön är super kul (;

1. Jag klagar mycket på snön och kylan men jag älskar vinter egentligen

 

 


Jag frågar dig, ge mig ett svar

Mina tittare varför kommenterar ni inte?
Ni kanske inte får så många frågor. men här får ni en.

Vad vill ni läsa om?
har ni något förslag på något kul som ni tycker skulle vara intresant att läsa om?
Svara, var inte rädda!



next, städerska

Kom precis hem från Södertälje. Var där med familjen och köpte ett par skidor till min lillesyster och lite sånt. Nu sitter jag här vid datan och äter mackor och dricker varm chokland... mums. Det är riktigt gott när det är kallt som nu.
Imorse städade jag mitt rum så nu ser det jätte fint ut :)

Dag 12, i min handväska

I min handväska har jag väl allt möjligt. Smink,tuggummi,Kläder och massa annat skit ;)




Igår lördag

NI kanske har hört vad som hände på drottningsgatan igår?
En muslim Sprängde sig själv.

|
|

v Läs det där!

 

Chefsåklagare Tomas Lindstrand leder förundersökningen. Säpo vill inte bekräfta att mejlet som kom strax innan sprängningarna är kopplat till dåden, men uppger att det är ett av de spår som undersöks.

 

Säpo uppger också att man inte förändrar hotbildsnivån med anledning av gårdagens händelser.

 

Stockholmspolisen ska nu öka sin "närvaro och synlighet" vid köpcentra och på andra platser. Polisen vädjar också till allmänheten om tips.

 

Enligt Säpo kan samverkansrådet mot terrorism komma att kallas in under dagen. I rådet samarbetar fjorton svenska myndigheter, bland andra åklagare, rikskriminalpolisen och försvarsmakten.

 

Det var i går eftermiddag som en man sprängde sig till döds i centrala Stockholm. Strax innan exploderade en bil ett par hundra meter därifrån. Två personer som befann sig intill fick lätta skador.

 

Strax dessförinnan fick TT e-post från en man som skrev att det är "dags att slå till". Han förklarade det med att profeten Muhammed förnedras och att krig pågår mot islam.

 

Också säkerhetspolisen fick det mejl som föregick de två sprängdåden.

 

I mejlet till TT och Säpo uppmanar avsändaren sina trosfränder att "sluta fjäska och förnedra sig". Han ber samtidigt sin familj om förlåtelse för att han vilselett den om en resa som han gjort till Mellanöstern.

 

"Jag åkte aldrig till Mellanöstern för att jobba eller tjäna pengar, jag åkte dit för jihad (heligt krig)".

 

Han säger att han inte kunde berätta som det var för vare sig sin hustru eller sin barn. Han betygar familjen sin kärlek och ber hustrun att kyssa barnen från honom.

 

"Säg till dem att pappa älskar dem".

 

Han hälsar det svenska folket att konstnären Lars Vilks och dennes Muhammedteckningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och svenskarnas tystnad är bakgrunden till hans uppmaning.

 

"Så ska era barn, döttrar, bröder och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör".

 

Han uppmanar i brevet "alla mujahedin" (muslimska kämpar för jihad) att inte glömma honom och att be för honom.


goa och glada

Det är nog dax att stänga av datan och sova nu. klockan är snart ett och jag är trött som faaan.
Godnatt alla goa och glada!

Man in the mirror

Lite mer träning så kan jag snart hela man in the mirror som jag, jesper,hanna,madda och sofie ska sjunga på musikalen (Y)

Jag hoppas verkligen allt går om det ska!




Dejting, julia!

Julia, underbara julia.. Letar efter sin dröm prins, vem vet just du kanske är den hon letar efter?
Mysiga fredags kvällar vore inte det underbart?
Det är dax att du vågar ta chansen!




p.s bara så ni vet är ingen av dom här människorna med på det här, men jag vet att dom vill ha just dig!

Vet inte varför?



Blåa ögon, ja det har jag!

Dag 11, mina syskon

Jag har en bror och en låtsas syster som min pappa har med  hans nya "tjej".

Min bror heter carl men alla kallar honom för calle. Han är 15 år och går sista året i grundskolan. Min bror föddes med en handikapps skada. Han var jätte nära på att dö när han föddes men han klarade sig och det är jag glad över. Han har jobbat jätte mycket med att läka skadan så mycket som möjligt och man märker inte ens att han är handikapad. Han Går lite snet och hans arm är lite ner vikt, men det är inte något man tänker på så mycket, i alla fall inte jag.
Min bror är den snällaste bror man kan ha, han finns alltid där för mig och jag vet inte om jag uppskatar det så mycket som jag egentligen borde göra. Jag och min bror bråkar nästan aldrig.
Han är underbar och jag älskar honom för precis den han är.

Min lille syster heter Emma och är fyra år. Hon är den knäppaste barnet jag vet, hon är en kopia av mig när jag var liten. Hon är envis Gör vad hon vill, lyssnar nästan bara på sig själv och busar hela tiden. Det finns inge stop på den tjejen. Jag älskar henne och jag tror hon älskar mig också.


Har tyvärr ingen bild på min bror på den här datorn.

Dagen, 11/12

Idag har det verkligen varit en toppen dag!
Först försov jag mig det kanske inte var så bra jag vakna 10 och skulle vara hos hanna halv elva.. men som tur försov sig julia också och vi skulle gå tillsammans. Sen gick vi kanske tjugo i elva men när vi hade gått några meter kom jag på att jag hade glömt min plånbok så vi springer tillbaka, sen går vi flera meter ganska många och då kommer jag på att jag glömde min mobil, så vi sprang tillbaka och då kom jag på att jag hade den i min byxficka, hehe. Och sen fick vi springa hela vägen till stationen och som tur hann vi.

Sen satt vi på tåget på väg till nacka forum. visste ni att man skulle gå under slussen för att komma till bussarna som åker från slussen, haha?
Det gick faktiskt väldigt snabbt och enkelt att åka till nacka forum egentligen, det  tog 1 och en halv timme kanske?

Det första vi gör när vi är framme i nacka forum är att träffa andreas från idol juryn. Han skulle tydligen signera hans bok som han har skrivit, jag visste inte ens att han kunde skriva böcker? Vi gick runt lite i affärer sen gick vi tillbaka till akademinbokhandeln, (allstå där han signerar) Och frågar om vi får ta ett kort. Han ser verkligen ut som han gör i tv det är helt sjukt.. :o
Vi fick såklart ta ett kort, när vi stod och posa så frågade han om vi hade läst boken, jag och hanna svarade snabbt självklart, Julia tyckte det lätt jätte kul. NI skulle nog också tyckt det. Han kollar på oss och säger att vi ljuger. Vi skrattar och säger nejdå. Fast såklart ljög vi ;)

Sen gik vi runt en stund och kollade julklappar och lite andra grejer. Sen var tydligen alla idol finalister där och uppträde, så vi fick några pics där ifrån också, men minnah och jay var inte där tyvärr..

Tåget hem var nog roligaste. Först på stockholms tåget så blev det värsta dramat mellan en turk tjej och en gammal svensk tant, eller två tanter och en gubbe. Jag ska förklara allt lite kort.

På tåget satt det en kvinna som pratade arabiska eller något sånt. Hon pratade väldigt högt. Det sitter en tant med en röd mössa tillsammans med en gubbe bredvid kvinnan. Tanten med röda mössan kollar mot det andra hållet mot kvinnan och säger lite tyst för säg själv jävla kärring hennes Gubbe håller med henne och säger, aa, ja.
Tanten med den röda mössan börjar viska med en annan gammal tant, Den gammla tanten frågar kvinnan lite snällt om hon kan prata lite lägre och respektera dom andra.
Gammla tanten= Svart text kvinnan som inte kan så bra svenska= Rosa


- Ursäkta kan du prata lite tystare och visa lite respekt till oss andra.

- Du inte bestämma mig, jag prata högt lågt hur jag vill.

- men men..

- Tyst! bara du är gammal jag inte respekt det.
- Kan du bara vara snäll och prata lite tystare?

- Sitt dig, du inte bestämma, jag bestämma mig själv!

Kvinnan skiter i vad tanten sa och började prata igen, Den gammla tanten gick och satt sig igen.
Tanten med den röda mössan säger att dom flyttar och gubben säger åt kvinnan att lugna sig och sen går dom..

haha, det var verkligen sjukt kul!
Sen byte vi tåg till järna och i den vagnen satt det killar som kollade på oss och som vi börja snacka med lite, fast vi fatta inte att dom snackade med oss förns efter, haha.

Det var min dag, har ni haft det bra då?

lite bilder från dagen!


Hahahahhahahah , asså alla ser verkligen ut som muppar.
jag ser ut som fan själv
Andreas ser ut som en plast docka..
Hanna ser ut som ja... hah ;)
Alex du är söt:)



Fika time. tyvärr blev det inge för min del;)




Vi är muppar, jag det är vi ;)


My shopping today:
Mörka jeans från Jc 500;-
Panduro grejer för 174 kronor.
Massa julklappar till mamma, Hanna, Julia och Alexandra!


ladda om

Imorgon är en ny dag så ladda om och gör det till en toppen dag!
GoDNaTt



iDOL 2010 KLART

Har precis kollat klart och inte så oväntat så var det Jay som vann det finns väl bara en sak att säga grattis! Jag tror Jay kunde vara hur dålig som helst i finalen men han skulle nog vunnit i alla fall eftersom han är Jay.
Jag tycker vinnar låten inte var så bra som jag hade hoppats på. Men tror inte någon final låt har varit bra.
Det är inga låtar som man har kommit ihåg eller?




NU tänkte jag sluta prata om idol och prata om min fredags kväll. Jag började med att vara i skolan som vanligt, det var en helt vanlig dag förut om att vi träna på musikalen och jag jesper, hanna maddo och sofie tränade på man in the mirror som vi ska sjunga. Egentligen är det jesper som ska höras vi är bara bakrunds singers, men han ville att vi skulle höras lite mer så vi sjunger hela låten fast lite tystare.
Sen har vi en lite dans vi troligtvis kommer dansa.
Efter skolan drog jag hem till Julia och skrev vårat tal, eller försökte skriva i alla fall. Se efter ett tag gick jag hem och åt mat mums mums. Sen drog jag tillbaka till Julia och vi drog till ica och handlade lite vindruvor.

Sen var det dax för idol mys. Men efttersom vi inte var klara med vårat tal så fick vi jobba med det i pauserna, men nu är vi nästan klara vi ska bara förlänga det lite och fin slipa det.
Ja och nu sitter jag här och ska väl snart sova eftersom ska upp tidigt imorgon.. Klockan halv elva ska jag och Julia vara hos hanna, haha . Önska mig lycka till.. ;)

Minnah eller Jay?

Jag kom hem för ett tag sen för att äta middag så har precis ätit klart så tänkte göra ett snabbt inlägg. Idag blir det mer plugg med Julia eftersom vi inte är klara med vårat tal än, men vi är på bättrings vägen. Sen blir det IDOL mys! Det är ju final förfan!

Vilka tror ni kommer vinna Jay eller Minnah?

Jag läste på idol sidan att dom två är "tillsammans" är det verkligen sant? Jay hadeväl redan en flickvän eller? Jag fattar verkligen ingeting.. Jag hörde att det hade varit treangel drama mellan Jay Minnah och laila är det också sant? Laila hade tydligen varit as arg, vet inte om det var för att dom hade blivit tillsammans nu vid finalen och allt.
Haha men en sak är ju bra då blir ju verken Jay eller Minnaj förlorare?

Ska sticka nu !

Dag 10. det här hade jag på mig idag!



Outfit:
Kofta/tröja från tiger of sweden jeans.
linne från bikbok.
Jeans från JC.
Halsband från Åhlens

.....

TALET GÅR INTE BRA! :(


baka

Är hemma hos Julia och vi har inte kommit någonstans med vårat tal och vi har varit hemma typ från halv ett ...

Men nu ska vi baka!

hsioahsoa

skiiiiiiiiiiiiit på dig

hur kommer jag orka?

Jag bloggar mer imorgon!
Jag försöker fundera ut hutr jag kommer komma upp imorgon :o
Jag måste fixa mig nu och sen sova , puss!

gammla bilder

Satt och kollade på lite gammla bilder, saknar tiderna!





I have always been the weird one, haha


HAHAHAHHAHAHHAHA OMG

Jag kan fan inte sluta skratta!
HAHAHAHAHHAHHAAH

Min vanliga dag

Tjolla hoppsan!
Idag har det varit lite anorlunda i skolan. Imorgon är det ju nobeldagen, och då brukar vi i skolan alltid ha "nobellunch"
Så alla lärare är servitriser och så har dom fixat i matsalen och massa skit. Så först samlas alla och så lottar läraren om vem man ska få gå med. I år fick jag gå med Sofie och Anton H. Egentligen så är det ju bara en kille och en tjej som går men vi var för många tjejer kvar så vissa fick gå med två tjejer istället. Sen "minglade" man lite och sen fick man sina platser. Jag måste säga anton är sjukt kul, hah

ja när ni läser det där så måste ni undra vad fan vi har för skola? men vi har gjort så enda sen jag började och lärarna tycker et är ett bra sätt att träna på sin sociala sida, hahaa!

Sen efter man har ätit så har man lite nobel "stationer" typ. Sen slutar man klockan halv tre tror jag vi slutade.
Efter det så var jag kvar till skolan till 3 för då hade jag utvecklingssamtal med Björn. Det gick faktiskt väldigt bra jag är nöjd jag! :D

Idag fick vi reda på när vi skulle visa upp våran musikal och det blev på torsdag,, och då visade det sig att gustav inte kunde vara med. Så jag fick ta hans roll så nu har jag en till roll att träna på..
Men det är kul. Jag vill bara säga att Mia våran lärare är undebar hon hjälpte oss med allt fast hon inte ens var delaktig!



Dag 9, min tro

Min tro, vad ska jag säga om den? Jag tror på mycket saker. Jag är inte kristen eller något sånt. Jag vet inte riktigt om jag tror på gud direkt. Men någon måste ha skapat världen eller hur?
Men jag tror på mycket annat. jag tror på att det kommer liv efter man har död. Jag vet inte vad som händer men något händer. Jag tror också på kärleken. För jag vet att den existerar. Jag tror att folk som säger att kärlek bara är något som är påhittat,  kommer nog aldrig finna kärlek? Hur ska man kunna hitta kärleken om man inte tror på den?

Jag har stark tro till lyckan. Lycka är något som alla borde tro på. Även om man mår dåligt och är depremerad så kommer alltid lyckan finnas där någon stans. Efter regn kommer alltid sol visst?

Konstigt nog så tror jag på mirakel. Allt som händer är ett mirakel?





träning tagga!

Det är dax för mig att dra! Ska snart på träning så jag ska vila lite och fixa lite.
Jag vill bara säga att dom som är lite efter och inte sett bezie måste verkligen göra det!



see u!

Idas dejting hjälp ;)

Ja jag tycker det är dax för idas dejting igen! Idag har jag en snygg tjej som heter Alexandra Ask. Som har vehov av en kille snarast! Hon har en toppen humor och honn är en rackare på att skämta, jag säger bara en sak, hon kan vara den perfekta för dig!

Ja hon är inte riktigt medveten om det här, men det är alltid kul med överraskningar eller hur!?
är du intreserad av en läcker bit som henne maila mig på [email protected]!

vill du ha hjälp av mig säg bara till!


Dag 8, ett ögonblick.

Jag kommer nog aldrig glöma när jag, Alexandra, Hanna och Julia var på heron city och så skulle vi gå och äta på pizza hut. Så satt vi där och kollade vad vi skulle ha och så kanske i en kvart, och så sa hanna att hon ville ha pizzan med bea och kött, Då höll alla med om det så skulle jag kolla om jag ville ha det så jag satt och kollade länge på vad det var på och så satt jag länge och undrade vad topas vad. Så efter ett tag frågade jag vad topas vad. Julia kollade på mig och sa att det inte fanns något som hette topas, Och jag var helt säker på att det hette topas.

efter ett tag kom han som skulle ta våra beställningar. Alla sa vad dom ville ha, och så var det min tur och jag var bara tvungen att fråga vad topas vad. Så jag frågade och alla började as garva och jag fattade ju inget. Men så säger dom att det står att det toppas med sallad. och jag trodde topas var något grönsak eller något...

När han gick så började jag skratta och höll på att dö. Sen fick vi våran mat och vi hade ätit klart. så vi bestämde oss för att beställa någon glass grej. Så då kom samma kille igen (alltså han som tog våra bestäningar) Vi frågade hur stora dom var och om man kunde dela på 2. Han sa att vi skulle klara oss på det så vi beställde det och innan han gick för att fixa det så fråga han mig om jag ville ha någon topas på. Vi fattade inte först vad han menade men efter ett tag började vi skratta och han också.

Jag tror han gillade oss, så vi bestämde oss att ge honom lite dricks så vi gav typ 15 kronor och skrev till tapas killen.

Haha det kanske inte låter så kul, men jag lovar det var sjuukt kul!
Det där var ett ögonblick jag aldrig kommer glömma, jag älskar er tjejer!



... ??

Jag har verkligen beslut ångest...  Jag vet inte hur jag ska göra med bloggen många säger att det är jätte svårt att hitta min blogg och tycker jag ska skapa en ny?
Jag vet inte hur jag ska göra ååhh!

Random bild från skolans data

Tja nu sitter hela klassen vid datorerna och gör ingeting, kul kul ;)
vad ska jag säga nu..
jag ska snart baka i franskan! och spanjorerna ska ha en lite party party, haha.
wiss us good luck. Sofie och julia hälsar, och alla andra!

Help

Snart ska jag gå och hämta alla min korvar, och snälla julias mamma kommer och hämtar mig. Tummen upp för dig verkligen!
Julias mamma är den snällaste ever, haha!
Men jag är inte så dum heller, eftersom på två timmar fick jag ihopp 825 kronor. För tydligen så skulle man betala allt innan man lämnade ut korvarna till kunderna. Så jag snackade med pappsen och han fixade det. Tack pappa!

Just nu sitter jag och lanar det här data worm på facebook. haha det är faktiskt sjjukt beroende jag svär.. Jag måste slå 2000 så önska mig lycka till ;)
Nej helt allvarligt måste sluta spela nu!
nej ida du måste fortsätta moHAHA.....

beroende framkallat.

I need help...

Nu börjas det igen

Ja nu börjas det igen, nu är det dax för ida att vara snäll igen. Ska hjälpa Sofie med hennes blogg,
su :)

hahahahha like me ;)


haha kolla vad jag hittade på vägen ;)

Dag 7, min bästa vän :)

Hon är en som alltid finns hos mig vad som en helst händer. Jag vågar vara mig själv med henne, jag behöver inte låtsas. Hon älskar mig för den jag är. En vän som henne är sjukt svårt att hitta och jag är grymt tacksam att jag har dig. Vi har känt varandra sen sex års. i började vara mer och mer i kanske fyran?
jag önska att jag hade sett dig tidigare som jag ser dig idag. Du är en vän som jag tror jag alltid kommer ha kvar hela mitt liv.
Vi har precis samma humor, Du känns som min egna syster, det är helt sjukt. Det känns verkligen som om ci har känt varandra hela livet. Jag visste inte att man kunde träffa en sån här underbar vän som dig.

Vi har nog aldrig bråkat riktigt "stort" utan vi har mer syskon bråk som man snabbt kommer över. Jag behööver inte skämas för något när jag är med dig.
jag har nog aldrig riktigt sätt dig arg utan mer pmsig;) Du är verkligen en sjukt glad tjej som har en sjukt humor, precis som jag. Vi har alltid något att skratta åt. Vi kanske inte brukar göra så mycket när vi är men kul det har vi! När vi är, då känns det som om tiden stannar upp.


Vi har sjukt många roliga minnen tillsammans, kommer fan precis ihåg allt. Kommer du ihåg när vi alltid satt i din källare och prata i telefonen och gjorde massa bus. hah det där kan misstlokas men snälla gör inte det.. ;)
Eller kommer du ihåg sängen jag skulle sova i som dampa, haha?
Eller när vi lekte "kissie" Gud asså. tror vi tyckte bilderna vi tog var as snygga, haha.
Sen fick vi ju träffa våran "idol" kissie på taco bar i sthlm, ja snacka om ballt eller hur, vem vill inte träffa kissie, hallå?
Ja och sen när vi har lust att vara lite gammala så tar vi våran hederliga promenad, haha den gillar vi stort!
Herrugud det finns typ hundra till minnen.
haha nästa sommar så blir det ju liseberg på en dag eller hur?

Jag kommer alltid finnas där för dig och jag menar det verkligen! Du är en sån person jag kabn lita på till 110% och jag hoppas attt du kan lita på mig också.
Jag vill aldfrig förlora dig, aldrig!

Jag älskar dig JULIA!


Kissies fan, haha jag DÖR

Snygga tjejer;)

har jag sätt ut så där:o

Så riktigt heta bilder på mig och julia , bjuder på det.
puss!

Match 10-1

Kollade på lite bilder som olivia b hade lagt ut på facebook. Snacka om att jag ser biff ut men det är ju det som är mening med att vara målis.. ;)


träning!

Jag drar på träning nu!

Dag 6!

Min dag:

Min dag började med att gå up klockan tio i sju men som vanligt ligger jag kvar i sängen och somnar om till kvart över sju. Jag tog på mig kläder och åt frukost. Sedan var klockan 5 över åtta så jag vandrade ut och gick till skolan. Jag var i skolan precis kvart över och vi började med våran första lektionen so.
Där satt vi och läste historia om grekerna, "jätte" kul. Jag tror vi läste från 30 till sida 55. Så det var inte direkt några sidor man skulle läsa på en dag. sedan var det svenska i samma kalla sal och med samma lärare björn. I Svenskan skulle vi börja med konsten att hålla tal. Hur läskigt som helst tycker jag.. Jag har absolut ingen anning om vad jag ska skriva om men som tur är det inte nu vi ska ha tal.

Efter so skulle vi egentligen ha gympa men då skulle nsg komma till oss och ha föreläsning. nsg är alltså a non smoking generation. Våran klass verkligen hatar dom, haha nej men dom har dissat oss hundra gånger.. Så Jag och Alexandra bestämde oss för att vara omogna och skriva lite roliga saker på tavlan. Men såklart kom gruppen perfekt och sudda ut det. Snacka om tönt varning liksom.. ;)
Men sen kom carl-oscar (killen från nsg) och började med sin föreläsning, tror han var där i 1 timme och20 minuter. Så det var inte direkt en kort föreläsning, Men han pratade inte bara utan vi gjorde "övningar" också. Det var lite kul för han visste inte att dom redan hade varit i våran skola så vi kunde nästan allt han sa, haha. Jag vill inte skryta på något sätt nu men.. Han tyckte jag var sjukt smart, helt seriöst ;)
När vi hade suttit dä i 1 timme och 20 minuter så var det dax för lunch. Det blev pasta carbonara, sta. Jag själv hatar det. Så för min del blev det pasta med ketchup. Är det bara våran skola som har sjukt äcklig skol mat?

Efter lunch så hade vi musik, eller man kan nästan  kalla det "musikalträning" fast idag så tränade vi bara på alla låtar så vi kunde dom men vi har typ 4 låtar, haha. I musikalen spelar jag en tjej som heter denice och är allmänt dum i huvudet. Passar perfekt till mig eller?;)
Jag kan ju inte precis säga att det går så bra för oss, för ingen i klassen typ bryr sig, Men jag hoppas på att dom inte blir allt för besvikna. men vi klarar det säkert..
På musiken så passade jag på att fråga klassen omdom har en gitarr dom kan sälja, haha fick faktiskt två som hade som kanske skulle sälja. Jag är värsta affärs kvinnan. Det kanske är någon av er som har det?

Sen efter musiken så blev det elevens val och där har jag valt ea, så det är sjukt skönt. För då få rman verkligen jätte mycket gjort, så det är sjukt skönt och så slipper man jobba hemma. sånt där gillar vi! Sen slutade vi kvart över tre.

och ja du sitter jag här hemma och har precis lagat mat, För ska snart på träning. Jag är VERKLIGEN taggad för träning så det kommer bli sjukt kul! Sen blir det hem och dusha sen kolla på ung och bortskämd, sen ja sova...
Det här var min dag!


ny kofta från vila tror jag,
märke ichi i alla fall.

dag 5!

Kärlek är något underbart som jag tror alla har eller kommer uppleva. Kärleken har inga gränser. Kärlek kan såra, kärlek kan läka. Kärlek är när man ser en person och bara inte kan sluta le, det börjar pirra i hela kroppen och det känns som om man ska börja flyga. Man kan inte sluta tänka på personen, man kan inte koncentrera sig på något annat en den killen/tjejen.
Kärlek är när du har slutat älskat dig själv och börjat älska andra.
En annan sorts kärlek är vänskapen. Vänskaps kärlek är nog det bästa som finns. Hur skulle man kunna klara sig om man inte hade det? Ett förhållande håller inte förevigt men det gör vänskapen.

 

Alla förtjänar att ha en vän, en bra vän. Kärleken till sina vänner är obeskrivlig. Det finns tusen ord. Men det är klart det gör det i ”förhållande” kärleken också. Men vänskapen är något man kommer ha hela livet ut. En vän ska vara någon man kan lita på. Någon som förstår en, men det viktigaste av allt en som älskar en för den man är. Gå runt med vänner som bara är med en för att, det är inga vänner.

 

Det är svårt att skriva vad kärlek är, jag tror kärlek är mycket olika på person till person. För vem vet egentligen vad kärlek egentigen är?
Vem har alla svaren. Jag vet inte vem, men jag vet vad  tycker om kärleken. Och jag tycker den är underbar!

 

Inte en sån lång text men ni får tyvärr nöja er.


Vänskapen ♥


jag har mina ursäkter...

Jag är verkligen sjukt ledsen för dälig uppdatering. Ja jag vet att jag är eftre i schemat men ni kommer få två texter idag. Jag har faktiskt mina ursäker. I lördags som ni vet så sov jag hos Julia och kom hem kanske tjogo i två och klockan tjogo över fyra kom sofie och hämta mig, för vi hade match i sollentuna. Så då han jag inte gå in på datan för var tvungen att packa och äta.
Föresten så gick matchen grymt bra vi vann med 10-1. Jag tyckte det var min bästa match hitills på säsongen. Så det tummar vi upp!

Ni får texterna strax!



Gullig bild på Sofie och Julia!
Jag älskar er tjejer!

Slagga?

Ni får bilder från dagen med Julia imorgon, fast vi har typ tagit fem bilder men vafan...
Jag tror vi ska ta och slagga snart men vad vet jag. Vi har typp haft datan på hela kvällen, hehe.

Vi gråter fortfarande... eller inte...

Nu är vi fucking pist of och om du ser det här så kan du ta och stoppa upp ditt feta finger i ditt arsle....
Du förtjänar inte oss längre.........
*tår*

HAHA, sjuuuuukt heeet bild, eller vad säger ni?
bild för ganska längesen, fast ändå inte


dag 4, vad har jag ätit idag.

fruksost: Jag började dagen med att äta lite frukost. Jag åt arlas yoghurt med svart vinbär smak. sen åt jag två mackor och drack lite god barvo juice. Jag kände För att lyxa till det lite så jag tog en kiwii till det.

Lunch: Jag vaknade rätt sent idag så jag åt bara lite frukt till lunch.

Middag: Till middag åt jag klyft potatis med köttfärsbiffar med sås och grönsaker. Riktigt gottt faktiskt!
Jag drack inte någon speciell dricka utan det fick bli vatten, haha.

Haha kanske inte det roligaste att läsa om, men det är listan som bestämmer.


let's hope...

Sitter hos julia och gråter sjuuukt mycket.
vi vill bara dö...

let's hope let's hope for the future......

ooh gud..

.. snacka om att jag blev livrädd där. Jag var inne på en blogg som har en sn där present kalender och idag var det bakrunder så jag printa en och skulle sätta ditt den på min blogg, men vad tror ni händer jo hela bloggen typ förstörs men som tur så kom jag på hur man skulle fixa det. Så nu är allt som vanligt igen.
Jag skulle gäna viljat haft den bakrunden men får försöka någon annan dag istället.

Senare i kväll drar jag till julia för ska sova där trevligt trevligt!
Nu ska jag ta ha det bäst!

julia, jag kommer

drar iväg till julia nu!
puss!

nyårs klänningar


Riktigt snygga nyårs klänningar, klicka och kom till nellys fes klänningar
KLICKA HÄR

Om redigerade bilder















Om redigerade bilder som jag har tagit och redigerat. Den första har Maddo tagit men jag om redigerade den.

Bilderna som kommer efter blommorna är från en halloween fest hos My.
Sedan kommer det Bilder från Finland.
Underbara minnen.

Godmorgon!

G O D M O R G O N!

 

Idag ska jag vara med Julia. Men som vanligt är hon hur seg som helst på morgonen. Haha hon är till och med segare än mig och det är ju nästan omöjligt?!
Vi ska nog kolla gitarr lektioner och sen hittar vi nog på något annat att göra. Dag 4 kommer jag skriva om på kvällen för jag ska skriva om vad jag har ätit så det kanske inte är så kul att bara berätta om sin frukost?
så jag väntar med det.

Igår var det ju som sakt semifinal i idol och minnah och jay gick vidare. Jag ville helst att olle skulle gå vidare eftersom han är en södertäljare, nej men han är faktiskt grymt bra! Men Minnah har blivit bättre och bättre så är inte förvånad att hin gick vidare. Men jag själv tycker det är lite fusk eftersom hon har ju faktiskt redan åkt ut och fick en till chans, det har ju ingen annan fått? Så lite orättvist eller?

 

Jag kunde inte bloggo så mycket igår för mitt internet slutade fungera, så det har inte funkat på hela morgonen förns nu. Så jag är jätte glad över att det funka till slut. Annars skull ejag inte kunnat blogga och då skull eni inte blivit glada. Ni vill ju liksom höra från mig hela tiden, annars kanske ni tror att jag är död?;)

 

Dagens Ida!

 


IDOL

Kollade precis på cirkus möler och förre det kollade jag på IDOL. Så nu väntar jag på utröstningen. Jag hoppas verkligen en jay går vidare, men jag tror han går vidare annars blir jag fett förvånad. Han är verkligen sjukt bra. Hans röst passar till alla sammanhang.
Jag vet inte vem som kommer och ut men jag tror det kan bli olle tyvärr.... Minnah har faktiskt blivit väldigt bra. Hon växer hela tiden mer och mer.

Vem tror du kommer åka ut?


Dag 3, mina föräldrar

Min mamma heter Catrin men på hennes jobb kallar dom henne kiki. Min mamma jobbar på ett dagis som ni kanske förstod. Men hon är utbildad som sjuksköterska, men hon tröttna och ville testa något nytt. Min mamma är 46 så hon är rätt gammal, haha. Min mamma är rätt annorlunda men jag älskar henne ändå. Jag bor hos min mamma helt. Vi bor i en lägenhet i Järna och vi har en rätt mysig lägenhet. Min mamma är singel sen några år tillbaka. Förut var hon sambo med en som heter Ronny han har två barn och vi var som bästa vänner. Jag saknar dom tiderna grymt mycket. Då var vi 6 styckna i familjen och bodde i en trea, haha. Ni kunde tänka er hur det såg ut, Men nu bor min mamma ensam med sina två barn jag och Calle. Mina mamma älskar och städa eller hon gjorde det förut. Förut städade min mamma verkligen hela tiden. Hon var nästan pedant, hon kunde liksom gå och fixa några kuddar så att dom låg på sin rätta plats. Jag och min bror blev verkligen sjukt irriterade på det så hon började städa mindre och mindre. Jag älskar min mamma för hon älskar att shoppa haha. Om man ska åka till stan för något annat ärende så blir det alltid att man kommer hem med någon kase kläder. Jag tror inte min mamma är som alla andra mammor, ni skulle förstå om ni var mig och min bror.

 

Min pappa heter Patrik och är förlovad och har ett nytt barn med Helena. Min pappa är 45 år. Min pappa är utbildad till ingenjör. För jätte många år sedan jobbade han på ett företag som hette Otis. Men företaget flyttade och pappa hade inga möjlighet att flytta så han slutade. Han bestämde sig då för att plugga och han gjorde det i 6 år tror jag eller kanske 5. Så han var arbetslös ganska länge. Men han har precis börjat jobbat på ett företag som heter Svavo. Det där lätt lite proffsigt inte sant? Jag vet inte riktigt vad dom gör men haha.  Min pappa är rätt tråkig och ganska osocial. Eller han är inte direkt osocial men han snackar inte så mycket som min mamma gör. Min pappa har även jobbat som DJ på fester bland annat. Det tycker jag är rätt coolt, så vi har ett DJ bås nere i våran källare och jag tror han har över 2000 skivor, ni vet såna där stora. Min pappa älskar även också att åka snowboard. Han är faktiskt väldigt bra för att vara 45. Förut var min pappa verkligen tjock jag tror han vägde 190 kg eller något sånt. Men sen bestämde han sig för att gå ner så han gjorde det. Nu kanske han väger 100 eller 90, fast nästan allt är nästan bara muskler. Min pappa försöker springa 3 gånger i veckan eller mera. Ibland springer han 2 mil eller 3 eller så springer han kortare rundor.

Det är väl typ allt jag kan säga om mina föräldrar ha det bra!


Bild på min pappa. jag är ledsen mamma... men dina egopicks.. lite pinsam....


coolt inlägg

sofie är trött :o


gammal bild

-.


;)


så seriösa


Sofie sitter brevid

Hej!
Sitter just nu hemma hos mig med sofie lans. Just nu gör vi nget speciellt, vi väntar på att tobbe ska svara men han har nog inte slutat än..
Idag är det fredag och vi slutade 12 som vanligt, det är fett soft.
Senare så ska jag skriva om mina föräldrar. Hoppas ni längtar?;)
Ha det toppen så länge puss!
Idag är det fredags mys, tummen upp!


Gammal bild.

see you gays

G o d N a t t

Helvete vad coolt!


Det kommer strax

Borde jag lägga upp min extremt roliga tung video?
Jag känner att ni verkligen vill se den?
Den har ett sånt otroligt meningsfullt budskap.
Jag menar det verkligen!

Haha jag måste berätta en sak, jag och julia vi har fått dialekt, shit coolt va?:o
Vi ska filma den och så ska ni få höra, det är hur coolt som helst.
Julia pratar typ dal grej och jag någon blanding av göteborska eller vetefan vad det är. Mina kusiner har smittat mig fan.. haha.

Nej snart ska ni få se en meningsfull sak!

Jag är en gangster


Julkänsla

Hörde den här underbara sången på radion snacka om J U L K Ä N S L A !



The studio

Hejsan!
jag tänkte blogga lite. Jag gör bara ett snabbt inlägg eftersom jag ska försöka fixa en blogg till sofie.
Jag ahr väl inte direlt något att säga.

Idag har jag varit hos julia en stund och vi kollade lite på T H E S T U D I O grej där man fotas och så ni kanske vet vad jag snackar om?
Det verkar jätte kul, vem vill inte vara modell för en dag?
Jag tycker i alla fall att det låter super kul. Är det någon som har gjort det som kan förklara hur det var, och hur mycket det kostar och sånt?
Det skulle vara skit kul!



hahaha, idag på lektionen

HAHA måste berätta en till sak..

Idag så skulle björn ropa upp alla som hade fått kvarsittning i klassen den här veckan.
- Erica du kom försent till musiken så du få sitta kvar.
- Ja sen har vi albert du kom försent till engelskan, det vet du va?
- och ja erik du har kommit försent till, matten, so, engelska, svenskan, musiken och bilden.

haha hela klassen börjar as garva och jakob slänger in en kommenter,
- ooh värsta gangster erik!
- äääääääsch, svarar erik.

Ni skulle varit med, våran klass är för skööööön.


Spring till skolan fort!

4


jag måste verkligen skynda mig nu puss!

dag 2, min första kärlek.

min första kärlek var med den kille som jag har haft det längsta förhållandet och det mest "seriös". Vi var tillsammans i ungefär mer än ett halv år.
Vi blev tillsammans den 15 december och vi gjorde slut någon gång i augusti. Vi slutade inte vårat förhållande som man kanske hade hoppats på.. vi slutade i bråk och vi har ingen kontakt längre.  Jag vet inte om jag ska gå in på varför det blev så, så skiter i det.

Jag hade aldrig kännt så för en kille som jag gjorde för honom. Jag visste knappt då var kärlek var. Men jag insåg att kärlek är när man har slutat tänka på sig själv och börjat tänka på andra. Det var jävligt svårt att komma över honom eftersom han var liksom en som jag hade varit tillsammans med så hilmla länge och min första kärlek. Så jag visste nästan inte hur jag skulle ta det när vi gjorde slut. Jag visste nästan ingeting då. Men det tog sin tid men jag kom till slut över honom.
Om jag inte skulle kommit över honom skulle jag nog inte kunnat skriva den här texten.

Jag skulle nog inte kunna säga att jag ångrade allt med honom eftersom i stunden så älskade jag ju honom, Visst han sårade mig men om jag ångrade alllt så skulle jag aldrig insätt vad kärlek var?
Jag kommer nog aldrig kunna glömma honom eftersom han var inte bara min kille utan en vän till mig. en riktigt bra vän.

Jag är ledsna ni får ingen bild, om han skulle se skulle han döda mig eller dampad, haha

DUSH

Nu ska jag dra och hoppa in i dushen, jag ska ta en riktigt lång och varm dush.
Nu på vinter är det så j*vla skönt och ta varma dushar.




Julklappar

Tjolla hoppsan svejsan!
Sitter vid datan och har precis kollat på julkalenden. Känns som om jag har växt ifrån det, men man måste ju kolla på första avsnittet. Det är ju nästan som att kolla på Kalle anka på julafton.
Jag kan ju ta och berätta vad som händer imorgon. Jo imorgon har jag två prov eller egentligen har jag bara ett prov. Jag har först matte prov och sen glosförhör i engelskan.

Jag känner mig ganska trygg med matte provet imorgon, jag tror det faktiskt kan gå ganska bra. men så säger  ju jag hela tiden.. haha.
Jag har faktiskt inte så mer att säga..

Jag tänkte fråga er om ni har några julklapps tips kanske?
Vad ska ni köpa till eran kära familj?



Topp ner listan


5. Skolan går bara segare & segare...
4. Man blir tröttare nu på vintern.
3. Det är sjukt mörkt.
2. Man kan inte dusha på morgonen för då fryser håret sönder (om man inte fönar)


1. Det är KALLT som f**n
.

Minnen.




Dom här bilderna var tagna hemma ifrån Alexandra. Det var verkligen ett minne jag
kommer komma ihåg hela livet!


badade med dom efter längtade erica, sofie och nathalie.





Mörkö 2009 men Sofie, Nathalie W, någonting vi verkligen måste göra igen.
Det var sjukt kul , bara att Nathlie w inte kunde bada, haha





Mys med Ringetten våren 2010, jag älskar verkligen er tjejer! 


HAHAH , , Julia finns det ens ord för det här...
Detta är INTE okej?!





Finland med sus! Hur kul som helst, saknar som fan..







Du är min lycka. jag älskar dig. Random bilder från Julia.






Mogen klass, vi älskart !

Tja!
Idag på gympan gick nästan hälften av klassen på en promenad för ingen hade skidor med sig.. Men vet inte om jag skulle kalla det promenad. Blev mulad 2 gånger och kastad i snön. Kul var det i alla fall , men man blev sjuukt blöt. Vi hade tyvärr inte turen med oss för vi hade en lektion efter det också..
















Dag 1, om mig!

Jag heter ida westman och är 13 år, jag fyller år den 31 juli, så jag är ett lejon. Mina föräldrar är skilda sen måånga år tillbaka, jag kanske var 4-5 år gammal är något sånt. Jag har en bror som är 15 och en "plast" syster som är 4. Jag bor hos min mamma helt, Förut bodde jag varanan vecka men det blev sjukt jobbigt eftersom man fick åka fram och tillbaka hela tiden. Så jag och min bror bestämde oss för att flytta till mamma för det är närmare till skolan för mig. Vet inte riktigt varför min bror valde det.

Jag är en flum och helt rubbad tjej, haha. Jag skrattar väl åt det mesta men jag kan faktiskt också vara seriös i många till fällen. Jag älskar att vara med mina vänner, jag skulle inte klara av att vara utan dom. När jag är med mina vänner så kan vi göra allt ifrån att ligga i soffan och kolla på tv till att åka till sthlm och shoppa eller något annat. Många tar mig nog som en omogen person i skolan, eftersom ja jag är väldigt omogen i skolan, men man måste ju leva livet.

Min mamma och jag brukar väl mest shoppa tillsammans. Vi brukar inte göra så mycket eftersom jag är ganska ofta med mina vänner på helgerna, Men jag tror mamma tycker det är helt okej. Min mamma kanske inte är den bästa på att säga nej, men jag skulle inte kalla mig själv förbortskämd för det är jag inte! Mamma kan faktiskt säga nej ibland också.
min pappa är helt olik min mamma. Pappa hatar att shoppa han hatar nog nästan allt förut om att träna. Mn han står ut med mig i alla fall. Jag och min pappa vi gör mer tillsammans än vad jag gör med min mamma. vi tex. åker till fjällen och sånt, men vi gör ändå inte speciellt mycket.

Jag har nog aldrig varit direkt bra i skolan. Jag kan ju säga såhär plugga är inte mitt starkaste ämne men jag försöker. Jag kan alltid nästan allt när jag gör planeringar och sänt men sen när det kommer till proven så går det skit dåligt. Jag vet inte om det är för att jag blir nervös, men nått sånt är det i alla fall.

Jag är uppväxt och bor i en liten skit hålla utan för södertälje. Här vet nästan alla vilka alla är och alla vet vad alla gör här.När jag blir stor ska jag flytta till sthlm eller nåhon annan stans i världe, haha.

men det var väl allt tror jag. Puss!



RSS 2.0