godmorgon

Godmorgon!
Matchen igår gick sjukt bra, Vi vann med 13-4! Så jävka bra eftersom vissa i sollentuna sa att dom skulle vinna stort och bla bla bla.. Hahah. Kanske inte så bra att säga?
Tjejer ni spelade jätte bra men ni kan spela bättre och det vet jag! Mer fart på skridskorna så kommer allt gå mycket bättre!

Igår när jag kom hem kollade jag på en sjukt bra film, När mörkret faller. Det handlar om 3 styckna personer. En familj som ä invandrare. I den familj är allt om deras ryckte man får inte prata med killar för då är man en hora och ska bestraffas.. Pappan och brorsorna det är dom som bestämmer. En av systrarna har blivit en hora och hon ska bli bestraffad...

Den andra är en kvinna som blir misshandlad av sin man. Han är som vilken man som helst på jobbet och när dom är borta.. Men sen när dom kommer hem börjar han slå henne och deras barn har sett på fast dom inte vetat det. DEt har hållit på i tio år utan att hon har gjort något. Men nu tycker hon att det har gått för långt..

Den sista personen är en kille  som har en resturang (klubb) En dag när han har öppnat resturangen blir det skottlosning och han blir hotat att dö om han vittnar. Han vägrar ta emot pengarna "det är som ett avtal att ta pengarna, ett bevis på att han inte ska vittna"

Har inte berättat så mycket eftersom vill inte avslöa allt för mycket. men rekomenderar filmen!

Fem av fem id:or

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0