Rip Marcus Jannes.

Hej,
sitter och tänker på det som hände imåndags på bergsgatan här i järna.
marcus jannes som var 21 år tog livet av sig i sin lägenhet live på en hemsida som heter flashback. Han berättade på chatten att han skulle ta livet av sig, men inge tog honom seriöst. folk på hemsidan svarade att han alrig skulle göra det för han var för feg. Det var till och med en som sa att marcus skulle skynda sig på för at han var tvungen att gå till jobbet. Marcus svarade already lets go.
han började filma live, människorna insåg till slut att han var seriös och att han skulle göra det. En på hemsidan kände igen killen och larmade polisen. 11:51 lades tråden på hemmsidan upp och inte förens 14:05 var polisen och ambulansen på plats. Dem försökte allt för att få han till liv men det var försent. förstår inte hur människorna på hemsidan han vara så jävla okännsliga. Det är så tragiskt. jag bor i järna själv men kände honom inte men det känns så nära iaf...
Dom som övertalade killen borde skämmas ni kunde rättat till hans liv istället för att övertala han. tycker också att det är så okännlisgt att lägga upp bilder och viedosar.
marcus kunde kanske levt vid det här laget om någon skulle reagerat snabbare. Det är en skräck in jagande historia som alla i järna är upprörda för.

läs mer på http://www.aftonbladet.se/nyheter/articl...

till er som ser sånt här på internet försök stoppa det och inte övertala den att göra det !
Vila i frid Marcus Jannes.

Kommentarer
Postat av: sofiieeeeee :))

usch fyyfaan :'8

R.I.P

2010-10-12 @ 20:26:50
Postat av: Anonym

R.I.P

2010-10-12 @ 20:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0